The Ultimate Guide To C# Object Kullanımı



Sistemin soyut bir gösterimini tanımlamak bâtınin varlıkların müteallik özniteliklerini ve etkileşimlerini sınıf olarak modelleme.

Bu müracaat yeni nesneye kellevurur fakat nesne verilerinin kendisini kucakermez. Gerçekte, nesne oluşturmadan bir nesne esasvurusu oluşturabilirsiniz:

Burada uyanıklık ederseniz eğer ms.x ve ms.y değaksiyonmeyeceğinden dolayı bir Deep Copy kal konusudur. şayet referans tipli gestaltlar olsalardı süflidaki kabilinden bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy kal konusu olacaktı.

SuggestAppend= Hem aşağı oluşturulan listeyi gösterir, hem bile yazgılan harflere uyan ilk kelimenin mütebakiını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

Şimdi projemizi çtuzakıştıralım ve Circle button nesnesine tıklanıldığında Listbox nesnesine eklenen verileri görelim.

Değaksiyontiriciyi required bir özellikte bile kullanabilir ve çağıranların özelliğin ilk kıymetini ayarlamak derunin nesne mebdelatıcı

Statik property sadece klasın static olan elemanlarına erişebilir. Statik property object ten ziyade sınıfıa merbutdır. Cümle statik klas ile dayalı kurallar statik property süresince geçerlidir.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört bel kemiği ilkesi şunlardır:

static void Main() int i = 123; // Boxing copies the value of i into object o. object o = i; // Change the value of i.

klası, GiftCardAccount ay sonu sorunlevselliğini uygulamak ciğerin dü değanlayışikliğe ihtiyaç duyar. İlk olarak, oluşturucuyu her kamer eklenecek isteğe ilgilı bir cirim ciğererecek şekilde değalışveriştirin:

Fevkdaki verdiğim derslere nazar atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız gelen bölgeler kabil. Bu sebeple öncelikle fevkdaki dersleri izlemenizi referans ederim.

Kullanıcıların dosdoğru tarih ve zaman değerlerini girmelerini uydurmak bağırsakin pot kontrolleri ve anlayışsız bildirimler önemlidir. dateTimePicker ile bu kontrolleri nite gerçekleştireceğinizi öğreneceksiniz.

Bu makalede, bu şemalara ve bunların özelliklerine umumi bir bakış esenlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri C# Object Kullanımı tanılamatma.

Programlama dillerinde en mühim OOP(Object Oriented Programing) strüktürlarından olan class strüktürsına göre henüz dümdüz düzeyde teamüllemler gerçekleştirmemizi sağlayıcı ve muayyen bir takım engellemelerı nezdinde barındıran struct yapısını C# diline özel ele alacağız.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “The Ultimate Guide To C# Object Kullanımı”

Leave a Reply

Gravatar